maanantai 13. huhtikuuta 2015

Missä on viimeisin versio esityksestäni?


Sinulla on asiakaspalaveri varattuna huomenna aamulla. Teet vielä viimeiset viilaukset esitykseen kotona kotikoneella ja tallennat sen. Aamulla menet tyytyväisin mielin asiakkaalle ja huomaatkin, että et muistanut lähettää esitystä itsellesi sähköpostilla. Et myöskään muistanut ottaa sitä muistitikulle talteen vaan tallensit sen kotikoneen paikalliselle kiintolevylle. Kuulostaako tutulta?

Mikä ratkaisuksi? Kaikki tiedostot voisivat olla saatavilla milloin tahansa ja mistä tahansa laitteesta. Dropbox tyylisiä palveluita on maailma pullollaan. Mikä ratkaisuista sopii ja täyttää yritysten asettamat tietoturvavaatimukset? Yksi varteenotettava ratkaisu on Citrix Sharefile. Sharefilen avulla pääset tiedostoihin käsiksi millä tahansa laitteella. Annan esimerkin tyypillisestä työpäivästäni ja kuinka Sharefile auttaa ja helpottaa elämääni.

Aloitan aamulla konttorilla esityksen työstämistä asiakastilaisuutta varten. Tallennan tiedoston Windows työkannettavani Sharefile kansioon. Saan esityksen kutakuinkin valmiiksi ja ajattelen, että teen vielä viimeiset viilaukset kotisohvalta käsin. 
Illalla kotona huomaankin, että työkoneeni unohtui toimistolle. Nooh, ei hätä ole tämän näköinen. Avaan selaimen, kirjaudun yrityksemme sharefileportaaliin ja lataan aiemmin työstämäni esityksen.

Teen viimeiset muutokset esitykseen ja lataan sen Sharefile kansiooni selaimen kautta. Aamulla otan asiakkaalle mukaan iPadini, koska työkoneeni jäi toimistolle. Saavun asiakkaalle ja istahdan aulaan odottamaan. Siinä odotellessani kaivan iPadin esille ja teen viimeiset tarkistukset esitykseeni. Huomaan muutaman pienen virheen ja korjaan ne iPadin Sharefile clientilla.

Avaan Sharefilen ja navigoin esitykset kansioon

Avaan powerpoint esityksen suoraan Sharefile clientilla muokattavaksi ja teen viimeiset korjaukset.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti